پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

ایران، روسیه و ترکیه دور دیگری ازمذاکرات آستانه را برگزار می‌کنند

رسانه‌ها از برگزاری دور دیگری از مذاکرات روندآستانه در شهر «سوچی» در روسیه با حضور مقامات ایران، روسیه و ترکیه برای ارزیابی کمیته قانون اساسی سوریه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر ایران، ترکیه و روسیه سه کشور عضو مذاکرات روند آستانه فردا سه شنبه برای پانزدهمین بار در شهر« سوچی» روسیه گرد هم می‌آیند.

به نوشته روزنامه «دیلی صباح» این نشست به منظور بررسی روند قانون اساسی جدید سوریه است. این نشست در پی ناکامی در دور پنجم کمیته قانون اساسی سوریه که 29 ژانویه در ژنو تشکیل شد، برگزار خواهد شد. «گیر پدرسن» نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، پس از این گردهمایی گفت: «برای من این نشست ناامیدکننده بوده است.»

بر اساس این گزارش، این سه کشور اواخر ژانویه (دی) بیانیه مشترکی را منتشر کردند و بر آمادگی خود در حمایت از کار کمیته قانون اساسی سوریه از طریق تعامل مداوم با نمایندگان سوریه و پدرسن تاکید کردند.

در این دور از مذاکرات عراق نیز حضور دارد. مسکو، روز شنبه  رسما دولت عراق را برای حضور در کنفرانس «روند آستانه» که قرار است در شهر سوچی به منظور بررسی تحولات و وضعیت سوریه برگزار شود، دعوت کرد.

وزارت خارجه عراق طی بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «الرافدین»، منتشر شد، اعلام کرد که در دیدار «نزار الخیرالله» قائم مقام وزارت خارجه عراق و «ماکسیم ماکسیموف» سفیر روسیه در عراق، دو طرف در خصوص قضایای مختلف و مهم منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

نشست آستانه به ابتکار ایران، ترکیه و روسیه برای گردآوری طرف‌های درگیر در سوریه برای یافتن راه حل دائمی برای خاتمه جنگ 10ساله در این کشور برگزار شد.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار